Bohagsflytt

Som en av Göteborgs mest prisvärda flyttfirmor har vi många års erfarenhet av bohagsflytt. Med erfaren och kompetent personal är dina möbler i tryggt förvar under hela transporten.

Vi tar gärna hand om hela flytten med ner- och uppackning samt demontering och montering av möbler, arkiv och hyllor. Men som kund väljer du själv i vilken omfattning du vill nyttja våra tjänster. Vi erbjuder kostnadsfri besiktning för alla typer av uppdrag.

Vi är ett tryggt val

Om du väljer att anlita oss som för privatflytt i Malmö, kan vi erbjuda:

  • Packning och uppackning - Om ni har mycket saker att packa eller ont om tid hjälper vi er med att packa ner och upp. Vi kommer till er bostad och tar hand om all packning.
  • Exportemballering -Om vissa möblemang eller tavlor är speciellt känsliga packar vi dem i exportemballage, allt för att era tillhörigheter ska komma fram i ett stycke.
  • Flyttmaterial - Vi kan självklart hyra ut packningsmaterial som t.ex. flyttlådor. Låt oss veta i förväg, så ordnar vi så att ni har materialet i tid.
  • Demontering och montering av möbler - Vi demonterar era möbler inför transport för att göra dem lättare att transportera och monterar ihop dem i er nya bostad. Smidigt!
  • Transport - Vi flyttar och transporterar det mesta, vår personal är utbildad i att hantera och transportera gods.
  • Magasinering - Vi erbjuder magasinering i Malmö, där era saker står i säkert förvar så länge ni önskar.
  • Flytt av tunga saker, exempelvis flytta piano och kassaskåp - Om ni behöver hjälp att flytta piano eller kassaskåp, är det inga problem. Vi transporterar otympliga och tunga saker.

Flyttstädning

De flesta som anlitar oss för flytthjälp väljer även att vi ska ta hand om flyttstädningen. En smidigare lösning för både kunden och oss. Med fast pris vet du vad det kostar. Vi ger alltid kostnadsfri offert på flyttstädningen.

Läs mer om flyttstädning

Magasinering

Har du tillfälligt mindre boende eller behöver du extra förråd i Malmö under hela året? Det finns flera olika orsaker till att hyra magasinering eller lagerutrymme. Hos oss finns både flexibilitet och säkerhet.

Läs mer om magasinering

Skicka offertförfrågan

Läs mer

© 2021 Vivasflytt. Alla rättigheter förbehållna.

www.vivasflytt.se