Företagsflytt

Företagsflytt ska vara snabb, enkel och givetvis noggrant planerad. Prata med oss i god tid innan flytten, så lägger vi tillsammans upp en tidsplan för att er företagsflytt ska bli optimal för er.

Vi erbjuder alltid bästa service och kvalitet!

Vi är specialiserade på företagsflytt i Göteborg eller flytt av lite större bohag. Vi hanterar alla typer av flyttgods, är utbildade i hanteringen av specialgods och erbjuder alltid bästa service och kvalitet, oavsett om ni behöver företagsflytt, privatflytt eller flytthjälp i Göteborg.

Med ett etablerat flyttföretag som Flyttfirma Göteborg kan ni alltid vara säkra på att er företagsflytt blir lyckad och att era tillhörigheter kommer fram till ert nya kontor eller arbetsplats på ett säkert sätt.

Flyttstädning

De flesta som anlitar oss för flytthjälp väljer även att vi ska ta hand om flyttstädningen. En smidigare lösning för både kunden och oss. Med fast pris vet du vad det kostar. Vi ger alltid kostnadsfri offert på flyttstädningen.

Läs mer om flyttstädning

Magasinering

Har du tillfälligt mindre boende eller behöver du extra förråd i Malmö under hela året? Det finns flera olika orsaker till att hyra magasinering eller lagerutrymme. Hos oss finns både flexibilitet och säkerhet.

Läs mer om magasinering

Skicka offertförfrågan

Läs mer

© 2021 Vivasflytt. Alla rättigheter förbehållna.

www.vivasflytt.se