Magasinering

Om ni behöver magasinera möbler i Göteborg, kan vi på Flyttfirma Göteborg hjälpa er. Att magasinera saker under en period, är perfekt om ni behöver extra utrymme, eller om ni inte har plats för allt i er bostad. Ni kanske är mellan två boenden, eller ska bo på annan ort under en viss tid, och då kan vi hjälpa er att förvara era saker under tiden. Oavsett anledning, så hjälper vi er gärna att magasinera möbler i Göteborg. Vi erbjuder bland annat magasinering i samband med att ni har anlitat oss för er privatflytt i Göteborg.

Vad magasinerar vi?

Vi magasinerar allt från några enstaka flyttkartonger till att magasinera bohag. Vi arbetar alltid efter era behov och önskemål. Vi har säkerhetsklassificering 3, vilket innebär att era saker står i säkert förvar tills ni behöver dem igen.

Vi erbjuder magasinering i Göteborg:

  • Transport till och från magasin - Vi ser till att era saker kommer fram och tillbaka från magasineringen i gott skick.
  • Packmaterial - Oavsett om det gäller enstaka möbler eller större partier har vi lösningen för er. Vi packar era saker så att de står säkert.
  • Varmlager - Vi har självklart värme i våra magasin för att era saker ska vara i samma skick när ni får tillbaka dem som när ni magasinerade dem.
  • Säkerhetsklassificering 3 - Vi har hög säkerhet i våra magasin i och med våra säkra dörrar, portar, fönster och tak, vilket innebär att vi har säkerhetsklassificering 3. Med andra ord behöver ni inte vara oroliga under tiden era tillhörigheter är magasinerade hos oss.

Vad kostar det att magasinera möbler?

Kostnaden för att magasinera möbler kan variera mycket beroende på hur mycket ni vill magasinera, om ni vill förvara era saker i varmlager etc. Tveka inte på att ta kontakt med oss redan idag, så hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri offert!

Flyttstädning

De flesta som anlitar oss för flytthjälp väljer även att vi ska ta hand om flyttstädningen. En smidigare lösning för både kunden och oss. Med fast pris vet du vad det kostar. Vi ger alltid kostnadsfri offert på flyttstädningen.

Läs mer om flyttstädning

Magasinering

Har du tillfälligt mindre boende eller behöver du extra förråd i Malmö under hela året? Det finns flera olika orsaker till att hyra magasinering eller lagerutrymme. Hos oss finns både flexibilitet och säkerhet.

Läs mer om magasinering

Skicka offertförfrågan

Läs mer

© 2021 Vivasflytt. Alla rättigheter förbehållna.

www.vivasflytt.se