Pianoflytt

Om du funderar på att flytta och har ett piano har säkert frågan “Hur flyttar jag den där tingesten” dykt upp. Eftersom pianon är ofta ganska stora, är det inte att rekommendera att flyttar det själv – både av ekonomiska och hälsoskäl. Även om du har musklerna, eller en hel grupp av människor som kan hjälpa dig att flytta pianot, kanske du ändå ska hyra någon som tar hand om pianoflytten då ett enda litet misstag kan kosta dig tusentals kronor i renoveringsarbete och en massa bortkastad tid. Låt oss avslöja varför det är så viktigt att använda en ansedd flyttfirma när du ska flytta ett piano.

Vi är en professionell flyttfirma som bara jobbar med att flytta piano och flyglar. Vi har specialutrustning och tar väl hand om ditt piano under flytten. En pianotransport är ofta värda sin vikt i guld, speciellt om du har en mycket värdefullt piano eller ett som har ett betydande affektionsvärde. Vill du ha tag i en firma som är specialiserade på att flytta pianon, har du hittat rätt. Om du väljer att använda en vanlig flyttfirma prata med dem i detalj om hur de planerar att flytta pianot och om de har någon erfarenhet av att göra det sedan tidigare. Kom ihåg att ditt piano är en betydande investering och bör behandlas med stor försiktighet och god planering.

Flyttstädning

De flesta som anlitar oss för flytthjälp väljer även att vi ska ta hand om flyttstädningen. En smidigare lösning för både kunden och oss. Med fast pris vet du vad det kostar. Vi ger alltid kostnadsfri offert på flyttstädningen.

Läs mer om flyttstädning

Magasinering

Har du tillfälligt mindre boende eller behöver du extra förråd i Malmö under hela året? Det finns flera olika orsaker till att hyra magasinering eller lagerutrymme. Hos oss finns både flexibilitet och säkerhet.

Läs mer om magasinering

Skicka offertförfrågan

Läs mer

© 2021 Vivasflytt. Alla rättigheter förbehållna.

www.vivasflytt.se